ORGANISATIE ÉN COMMUNICATIE

PINO is naast projectorganisatie sterk in projectcommunicatie. Met de overname van EPP biedt PINO u ook 35 jaar ervaring op het gebied van slimme, integrale communicatie.

ORGANISATIE ÉN COMMUNICATIE

PINO is naast projectorganisatie sterk in projectcommunicatie. Met de overname van EPP biedt PINO u ook 35 jaar ervaring op het gebied van slimme, integrale communicatie.

ERVAREN EN ERKEND

PINO is als een van de weinige bureaus voor projectorganisatie- en communicatie een Erkend Congres Organisatiebureau. En lid van beroepsverenigingen als IDEA en MPI. En partner van MVO Nederland. Allemaal in uw belang.

GEVOEL VOOR GASTVRIJHEID

We adviseren over communicatie en evenementen, vertalen dat advies in creatieve concepten en voeren die vervolgens vlekkeloos uit. No-nonsense, doelgroepgericht en met een bijzonder gevoel voor gastvrijheid.

PROJECTEN MET EFFECT

Een project is geen doel op zich, het is een middel. Een middel om uw doelen te bereiken. PINO weet wat organiseren en communiceren is. Zodat projecten direct bijdragen aan uw resultaat. 

PINO, allround partner voor elk project

Het ene project is het andere niet. Elk project heeft een eigen doel en dynamiek om bij te dragen aan een grotere strategie. Daarom vraagt elk project om slimme, integrale communicatie en organisatie. Met precies de expertises die nodig zijn. Die vindt u bij PINO. PINO organiseert projecten met effect. We adviseren over de strategie, vertalen dat advies in creatieve concepten en voeren die vervolgens vlekkeloos uit. No-nonsense, doelgroepgericht en met een bijzonder gevoel voor gastvrijheid.

Events
Actueel

PINO & EPP Column Juli 2015

Tropendagen    Eigenlijk vragen deze lekkere zomerse dagen om een tropenrooster. Maar voor ons waren het zeker de afgelopen week juist tropendagen. Utrecht zinderde namelijk van de zon én van de hoog opgelopen Tourkoorts.

VAN RULER ACADEMY

Betteke van Ruler start de Van Ruler Academy   In haar ambitie een brug te slaan tussen theorie en praktijk lanceert Betteke van Ruler in samenwerking met PINO communicatie, evenementen & congressen en #VERDER Business concepts, de Van Ruler Academy.

“PINO houdt perfect de regie”

Ruud van Gisteren   Coördinator Blok voor Blok RVO.nlMijnPINO

* verplicht veld
* Wrong data